Πληροφορίες Αποστολής-Παράδοσης

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει.

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier .

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη μέρα και εκτελούνται. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο , σας ενημερώνουμε τηλεφωνικός. (Χρόνος καθυστέρησης maximum 12 εργάσιμες για την εκτέλεση της παραγγελίας)

Για προορισμούς εντός Αττικής επιτυγχάνεται παράδοσή την επόμενη εργάσιμη μέρα από την εκτέλεση της παραγγελίας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς), η παράδοση επιτυγχάνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές εντός 3 εργάσιμων ημερών. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) στο site:  www.elta-courier.gr.

Για αποστολές στο εξωτερικό οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα προορισμού. Δείτε τις γεωγραφικές ζώνες και τους χρόνους παράδοσης των χωρών από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, στο site :  www.elta-courier.gr.

Το www.greekjewellery δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  Η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.